Persbericht | Netwerk Noordoostpolder Energieneutraal houdt nieuwjaar ontmoeting

Persbericht

Netwerk Noordoostpolder Energieneutraal houdt nieuwjaar ontmoeting

Op maandag 15 januari 2018 houdt Netwerk Noordoostpolder Energieneutraal een nieuwjaar ontmoeting. Dit vindt plaats bij de Rabobank in Emmeloord van 17.00 tot 20.00 uur. Thijs de la Court van Klimaatverbond Nederland gaat het Netwerk en betrokkenen bijpraten en inspireren over duurzame uitdagingen. Daarnaast spreekt voormalig directeur van de Rabobank Jetze Kempenaar over lokale duurzame projectmogelijkheden. Inwoners en bedrijven die graag iets willen betekenen voor het Netwerk zijn van harte uitgenodigd aan te schuiven. Opgave kan door een mailtje te sturen aan netwerknop@noordoostpolder.nl .

In de afgelopen maanden heeft het netwerk hard gewerkt om deelnemers te mobiliseren. Doel is om de Noordoostpolder energieneutraal te maken. Er zijn nu 16 partijen die het initiatief ondersteunen c.q. onderschrijven.

Het Netwerk verbindt partijen en helpt projecten te realiseren voor een energieneutrale en fossielvrije Noordoostpolder. Geïnteresseerden in deelname kunnen zich per mail opgeven of voor nadere informatie bellen met Ron Josten, telefoon 06 1304 6684.

De eindejaar ontmoeting van 11 december viel “in de sneeuw” en mocht geen doorgang vinden. Daarom deze herhaling met een nieuwjaar ontmoeting. 

Thijs de la Court
Adviseur duurzame ontwikkeling en circulaire economie

Thijs de la Court ondersteunt lokale overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven bij hun activiteiten op het vlak van duurzaamheid. Werkt voor Klimaatverbond Nederland. Hij is algemeen secretaris van het Gelders Energieakkoord.

 

Noot voor de redactie:

U bent van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen. Meer informatie via netwerknop@noordoostpolder.nl; telefoon Ron Josten, 06 13046684,

www.netwerknop.nl; of volg ons op Twitter @NetWerkNOP; Facebook/NetwerkNOP.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *