Netwerk Noordoostpolder Energieneutraal houdt eindejaarsontmoeting

Persbericht
Netwerk Noordoostpolder Energieneutraal houdt eindejaarsontmoeting

Op maandag 11 december houdt Netwerk Noordoostpolder Energieneutraal een eindejaarsontmoeting in de raadszaal van het gemeentehuis van 17.00 tot 19.00 uur. 

Thijs de la Court van Klimaatverbond Nederland gaat het Netwerk en betrokkenen bijpraten en inspireren over duurzame uitdagingen.

Daarnaast spreekt  voormalig directeur van de Rabobank Jetze Kempenaar over lokale duurzame projectmogelijkheden. Inwoners en bedrijven die graag iets willen betekenen voor het Netwerk zijn van harte uitgenodigd aan te schuiven. Opgave kan door een mailtje te sturen aan netwerknop@noordoostpolder.nl .

Nieuwe deelnemer aan het Netwerk: Aeres
Het Netwerk heeft een nieuwe deelnemer: Aeres (voorheen Groenhorst College). Daarmee nemen er nu in totaal 14 partijen actief deel. Het Netwerk verbindt partijen en helpt projecten te realiseren voor een energieneutrale en fossielvrije Noordoostpolder.

Meer informatie
In de afgelopen maanden heeft het netwerk hard gewerkt om deelnemers te mobiliseren. Doel is om de Noordoostpolder energieneutraal te maken. Geïnteresseerden in deelname kunnen zich per mail opgeven of voor nadere informatie bellen met Ron Josten, telefoon 06 1304 6684.

Noot voor de redactie:
U bent van harte uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen. Meer informatie via netwerknop@noordoostpolder.nl; telefoon Ron Josten, 06 13046684,
www.netwerknop.nl; of volg ons op Twitter @NetWerkNOP ; Facebook/NetwerkNOP.

Foto: Thijs de la Court

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *